Over mij


Wat leuk dat je me hebt opgezocht, want waarschijnlijk heb je me ergens bezig gezien of gehoord. Tof! Ik hoor heel graag wat je ervan vond of als je nog verdere vragen of opmerkingen hebt. Ik hou ervan om nieuwe mensen te leren kennen.

 

Hieronder kan je mij ietsje beter leren kennen. 

 

Ik ben Babbet Rijsdijk, geboren in Oud en Nieuw Gastel op 21 juli 1982. In 2008 ben ik getrouwd met mijn lieve man Jurgen Lambrechts en hebben we in 2009 een prachtige dochter gekregen, Saar. De laatste uitbreiding was in april 2020 onze knuffel Abbie de Doodle.

Als afgestudeerd gymdocent begon het in 2013 toch te kriebelen om iets anders te gaan doen. Ik was toen inmiddels 12 jaar werkzaam in het middelbaar onderwijs en op zoek naar een ander avontuur. Hier schoot het alle kanten op, van presentatrice tot gebarentolk, van croupier in het casino tot clown. 

Dat laatste avontuur ben ik toen aangegaan en ben een tweejarige clownsopleiding gaan volgen aan de Goudse Clownsschool opgericht door Patrick van den Boom. Geweldige leerzame en verhelderende tijd.  Daarnaast ook direct aangemeld bij een gerenommeerde toneelvereniging in de omgeving. Te weten, Ernst en Luim te Haarsteeg. Bij deze toen 80-jarig bestaande toneelgroep ben ik verliefd geworden op het theater in al zijn facetten.

Toch heeft het nog even geduurd voordat ik me heb aangemeld bij de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Uiteindelijk ben ik daar terecht gekomen en kan ik nu vol overtuiging zeggen: IK BEN EEN THEATERMAKER.

 

Ga naar mijn aanbod om te weten wat ik voor je kan betekenen of naar mijn portfolio als je mijn werk wil zien...