Jongeren Ernst en Luim Haarsteeg

 

Op de website van Theatervereniging Ernst en Luim Haarsteeg vind je meer over mijn werk als regisseur en theatermaker. Hier heb ik sinds 2019 een getalenteerde groep jeugd onder mijn vleugels. Deze jonge mensen laat ik de liefde en passie voor het theater vak voelen. Naast een rijke persoonlijke ontwikkeling is er nergens meer sprake van samenwerken dan bij theater. Door ze de technieken al spelende wijs bij te brengen en door vele activiteiten in de gemeente, stromen ze zo door naar de volwassengroep, die maar liefst al meer dan 90 jaar bestaat.

www.ernstenluimhaarsteeg.nl

JEL speelt MIDZOMERNACHTSDROOM

 

Op 1 en 2 juni speelt JEL een échte Shakespeare: Midzomernachtsdroom. Dit is alweer de derde volledige voorstelling van deze enthousiaste groep jongeren.

Kom naar het bos in Dorpscafé de Steeg, Haarsteeg en laat je betoveren.


Afstudeervoorstelling FHK

JEL speelt: Er Ligt een Dooie in Sector 4 geschreven door Lucas de Waard

Op dit moment zijn we aan het repeteren voor de jeugdvoorstelling die gespeeld gaat worden in het eerste weekend na Pinksteren. Dus 2-3-4 juni 2023.

Hou de website in de gaten voor de laatste nieuwtjes. 


Performance Horen-Zien-Spreken

 

Achter gesloten deuren spelen zich allerlei dingen af. Mooie dingen, fijne dingen, maar steeds vaker krijgen de mensen achter die deuren te maken met een vorm van huiselijk geweld. 

Samen met de jongeren van Ernst en Luim Haarsteeg zijn wij aan de slag gegaan met dit thema om meer awareness te creëren.

Het doel: herkennen, zien en horen van de signalen en deze niet voor je houden, maar uitSPREKEN!

 

Wat: ArkparkFestival

Wanneer: Zondag 19 juni 2022

Waar: creatiefcentrum De Ark in Haarsteeg

 

Tijd: 12.15u tot 12.45u

         14.15u tot 14.45u

 


Tante Rosa 

Naar een tekst van Toon Hermans - Waar ben je: Gedachtes in kleur over leven en beleven